Over Ons

Welkom op onze website waar u alles kunt terugvinden voor in en rond uw huis! Of je nu graag in je tuin werkt, liever in de keuken kookt of een nieuwe huishoud apparatuur nodig hebt, op deze website vind je het allemaal. Iedereen is meer dan welkom op onze website voor al uw benodigdheden in en rond uw huis.

Van wasmachines om je kleren te wassen tot grasmaaiers voor in je tuin. Je vindt hier alles terug! Heb je een nieuw keukenmes nodig? Of zoek je naar de perfecte waterkoker om in je keuken te plaatsen? Geen probleem, op deze site vind je de beste en eerlijkste beoordelingen terug voor al je huis en tuin producten. 

Onze experts staan steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden. En dankzij hun top advies helpen ze u steeds goed op weg, zodat u de direct de beste beoordelingen en advies krijgt voor al uw huis en tuin benodigdheden. 

Onze Missie

Het is de missie van Huisinsider om iedereen te helpen en steeds de beste producten te vinden voor in en rond uw huis. Daarom bieden we steeds de beste en eerlijkste beoordelingen aan van producten en benodigdheden voor uw huis en tuin. 

We doen altijd ons uiterste best om al onze beoordelingen zo eerlijk en objectief mogelijk te maken, zodat je keer op keer de beste producten kunt kopen en het beste advies krijgt voor zowel uw huishouden, als in uw tuin, als in uw keuken. 

Huisinsider zet zich steeds ten volle 100% in om keer op keer op innovatieve wijze, telkens de beste producten te vinden voor u. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat u steeds de beste kwaliteit aan huisproducten terugvindt op onze website. 

Onze Visie

Een huis is meer dan een toegevoegde waarde in je leven. Het is een thuis en plaats waar je je veilig en geborgen voelt Een huis brengt liefde, geluk en blijdschap en is een plaats waar je je op je gemak voelt.  

Wij van Huisinsider begrijpen dit, daarom zorgen we er steeds voor dat de producten die we beoordelen, steeds met de nodige aandacht onderzoeken, voordat we deze op onze site plaatsen. We nemen bovendien extra maatregelen om te zorgen dat alle producten die u terugvindt, steeds veilig en betrouwbaar zijn. 

Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wanneer u bij Huisinsider iets aankoopt, u steeds voor de beste producten gaat. Bij Huisinsider geloven we er dan ook steevast in dat ons huis net zoveel voor ons zorgt als wij voor hen! 

Onze Experts
Erwin Ryuska
Erwin Ryuska
Expert Consultant
Memphis Verstappen
Memphis Verstappen
Oprichter