5 Beste Stille Waterkokers

Moe van die waterkokers die zo'n herrie maken? Klik hier voor 5 geweldige stille waterkokers.
Door Gwen De Brabantse
Gwen De Brabantse
Beoordeeld door Gwen De Brabantse
Auteur
Gwen is de oprichtster van Huisinsider en heeft een passie voor koken en houdt ervan om het huishouden te doen. Als moeder van een gezin van lees meer
Feit gecontroleerd Erwin Ryuska
Erwin Ryuska
Beoordeeld door Erwin Ryuska
Expert Consultant
Erwin is een tuinier van opleiding en heeft al meer dan 25 jaar ervaring met werken in de tuin. Na verschillende jaren als vrijwilligerswerke lees meer
Geupdatet 29-08-2023
Geupdatet 29-08-2023
De redactie van huisinsider.nl is niet geassocieerd met de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren echter links naar diverse webshops die de producten leveren.

We hebben een aantal waterkokers bekeken, en daarvan een lijst van de beste stille waterkokers gemaakt. Wij van de redactie vinden de Dualit Klassieke Waterkoker dan ook de beste ketel van dit moment. Deze ketel is niet alleen erg stil, maar is ook nog eens zeer veilig. Een perfecte waterkoker voor gezinnen dus. Bovendien is deze ketel ook nog eens vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, en is deze waterkoker zeer gebruikersvriendelijk.

Onze Beste Keuzes

Wij begrijpen helemaal dat waterkokers soms erg storende herrie kunnen maken. We hebben daarom speciaal voor u 5 ketels uitgezocht waarmee u ongestoord een kopje thee kunt zetten. Dualit Klassieke Waterkoker is de keuze van onze redactie. Om de ideale ketel te vinden hebben we gezocht naar specifieke kenmerken. Niet alleen het aantal decibel hebben we voor u onderzocht, maar ook andere kenmerken. Andere onderdelen zoals het materiaal, behuizing, design en prijs hebben we ook meegenomen in ons oordeel. Zo kunt u zo makkelijk mogelijk de beste stille waterkokers van dit moment vinden. Wacht dus niet langer en lees onze nauwkeurig samengestelde gids.

 

Naam Capaciteit Vermogen Beoordeling
1 Dualit Klassieke Waterkoker 1.7 liter 2300 watt
9,8
Bekijk de prijs
2 De Sage Appliances Waterkoker 1.7 liter ‎2400 watt
9,7
Bekijk de prijs
3 Russell Hobbs Compact Home Mini Waterkoker 0.8 Liter 2200 watt
9,6
Bekijk de prijs
4 Bosch DesignLine Waterkoker 1.7 Liter 2400 watt
9,5
Bekijk de prijs
5 Russell Hobbs Buckingham Kettle 1.7 Liter 2400 watt
9,4
Bekijk de prijs

 

Top 5 Beste Stille Waterkokers Test 2024

1
Keuze van de Redactie
Dualit Klassieke Waterkoker
Eigenschappen
 • Capaciteit: 1.7 liter
 • Materiaal: ‎Roestvrij staal
 • Voltage: ‎240 Volt wisselstroom
 • Vermogen/wattage: 2.3 kW
Dualit Klassieke Waterkoker
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • In vergelijking met alle andere waterkokers in deze lijst is deze ketel veruit de stilste. Zeer still ketelBPA-vrijDual meetramenAlle functionaliteitenWordt niet heetNon-drip functie
 • Als u een stille waterkoker zoekt, is dit veruit de beste. Deze ketel heeft alle functionaliteiten van een uitstekende waterkoker. Deze ketel ook nog eens uitgerust met BPA-vrije Dual meetramen. Zo weet u precies hoeveel water u nodig heeft om een of meerdere kopjes te zetten. Aan de andere kant is de hoeveelheid in liters te zien. Super handig dus. Bovendien heeft deze ketel ook nog eens een non-drip functie.
  Nadelen
 • Er zijn weinig dingen om aan te merken op deze uitstekende waterkoker. Toch komt de nieuwste technologie op het gebied van waterkokers niet zomaar zonder prijskaartje. De Dualit Klassieke Waterkoker is maar liefst 194,99.Geen wifi-verbinding
 • Als u dit ervoor over heeft om te betalen krijgt u wel een waterkoker in huis met vrijwel alle functionaliteiten mogelijk, behalve wifi-controlled dan. Voor de rest is er vrij weinig aan te merken aan de Dualit Klassieke Waterkoker. Hij heeft immers maar weinig gebreken.

Wij van de redactie hebben de Dualit Klassieke Waterkoker uitgekozen. Deze waterkoker heeft een heel mooi elegant design waarvan erg makkelijk is af te lezen hoe je de hem gebruikt. Deze mooie ketel druipt niet, maakt weinig geluid en is daarnaast ook nog eens BPA-vrij. We hebben hem uitgeprobeerd en vonden dat deze ketel zeer betrouwbaar is. Ook voor huishoudens met nieuwsgierige kinderhandjes is de Dualit Klassieke Waterkoker een hele goede keuze, de ketel wordt niet te warm. Deze ketel kost redelijk wat, maar dan krijg je er ook kwaliteit voor terug.

Als u een stille waterkoker wilt kopen, dan kunt u bijna niets beters kiezen dan de Dualit Klassieke Waterkoker. Deze high-tech ketel is misschien wel een van de stilste waterkokers die op dit moment op de markt te vinden zijn. Het is daarom ook geen verassing dat deze ketel de keuze van de redactie is geworden. De gepatenteerde Whisper Boil technologie van de Dualit Waterkoker zorgt ervoor dat de ketel binnen anderhalve minuut muisstil een kopje heet water kunt zetten. Een geweldige keus dus.

2
Luxe waterkoker
De Sage Appliances Waterkoker
Eigenschappen
 • Capaciteit: ‎1.7 Liter
 • Materiaal: Roestvrij staal
 • Voltage: ‎240
 • Vermogen/wattage: ‎2400 watt
De Sage Appliances Waterkoker
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Ook deze ketel heeft een aantal voordelen. BPA-vrijErgonomischRoestvrij staalGoed voor het milieu
 • De Sage Appliances Waterkoker heeft net als de Dualit waterkoker een dubbel raam van BPA-vrij materiaal, waardoor u extra precies en veilig te werk kan gaan. Daarnaast heeft de Sage Appliances een zeer ergonomisch handvat in vergelijking met de andere modellen in deze lijst. Deze waterkoker is vooral gewoon erg handig, is niet te groot en niet te klein, en is gemaakt van roestvrij staal. Deze ketel gaat daarom ook nog eens langer mee. Een goede keuze voor uw portemonnee en voor het milieu.
  Nadelen
 • Maar er zijn ook nadelen. Geen non-druip functie. Vrij luid. Geen wifi.
 • Helaas heeft de Sage Appliances geen non-druip functie zoals de Dualit dan weer wel heeft. Ook mist deze waterkoker de functionaliteit om stil water te koken. Dat betekent niet dat deze waterkoker heel erg luid is, maar als u voor stil gaat, kunt u beter een andere waterkoker aanschaffen. Ook als u liever wat extra digitale snufjes wil, zoals een wifi connectie met uw ketel, kunt u beter voor een andere waterkoker kiezen. Verder heeft deze waterkoker niet veel gebreken.

De prachtige Sage Appliances Waterkoker is ook een van de favorieten van de redactie. Wij hebben deze ketel gekozen, niet alleen voor zijn luxe ontwerp, maar ook om zijn vele uitstekende functies. De ketel is BPA-vrij, makkelijk te gebruiken en zelfs snoerloos. Ook is deze mooie waterkoker redelijk geprijsd. U krijgt dus zeker waar voor uw geld. De Sage Appliances Waterkoker heeft een ergonomisch handvat, waardoor hij makkelijk vast te houden is. Deze luxe waterkoker is een aanwinst voor elke keuken en is nog eens erg stil ook. Zo kunt u ongestoord een lekker bakje thee of koffie zetten.

Dit is een van de beste waterkokers als het gaat om verhouding van prijs tot kwaliteit. Deze ketel heeft een erg fijn ergonomisch handvat en is daarnaast ook nog eens een snoerloos. De ronde basis waarop de kan staat is 360 graden draaibaar en heeft een ruimte voor het opbergen van het snoer. Deze waterkoker is voor mensen die voor gemak kiezen. Daarnaast is de prijs vrij redelijk met de hoeveelheid snufjes die u voor uw geld krijgt. Een fantastische aanwinst voor uw keuken, en hij is ook nog eens erg mooi.

3
Een super compacte ketel
Russell Hobbs Compact Home Mini Waterkoker
Eigenschappen
 • Capaciteit: 0.8 Liter
 • Materiaal: ‎oppervlak van glas en hoogwaardig geborsteld roestvrij staal met kunststof applicaties
 • Voltage: ‎230
 • Vermogen/wattage: 2200 watt
Russell Hobbs Compact Home Mini Waterkoker
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • De Russell Hobs heeft een hoop voordelen. KleinCompactKan 360 graden draaienPerfect pour functionaliteit
 • In vergelijking met de andere waterkokers op onze lijst is de Russel Hobbs Compact Home Mini Waterkoker een stuk kleiner. Hartstikke handig dus als u liever gaat voor een wat compacter model. Deze ketel heeft net als een aantal waterkokers in onze lijst een basis met ingebouwd snoer en kan 360 graden draaien. Ook heeft deze ketel wel een 'perfect pour' functionaliteit, wat voorkomt dat u heet water lekt. Een ketel zoals de Sage Appliances heeft dat dan weer niet. Een betrouwbare ketel dus, waarmee het onmogelijk is om te knoeien.
  Nadelen
 • In vergelijking met andere ketels heeft deze waterkoker ook een aantal minder sterke kanten. Lage capaciteit. Niet ergonomisch. Buitenkant kan erg heet worden
 • De capaciteit van deze ketel is in vergelijking met alle andere ketels in deze lijst aan de lage kant. Dat kan, afhankelijk van uw wens, een voordeel of een nadeel zijn. Mocht u een groter reservoir willen, dan kunt u beter een ketel zoals de Dualit aanschaffen. Ook mist deze waterkoker wat ergonomische functies, zoals een handig handvat, en niet-geleidend materiaal. Deze ketel kan dus erg heet worden aan de buitenkant, omdat er geen beschermde laag tussen het reservoir en het glas zit. Niet altijd even handig dus.

Wij van de redactie hebben ook de Russel Hobbs Compact Home Mini Waterkoker verkozen tot een van onze speciale keuzes. Deze ketel is niet erg groot, maar wel heel erg handig. Voor comfort en meeneembaarheid kunt u het beste deze waterkoker kiezen. Hij heeft bijna alles wat een waterkoker kan hebben, is van mooi roestvrij staal en is ook nog eens energiebesparend. Wij vinden deze ketel een must-have voor iedereen die voor compact en rendabel kiest. Naast de lage prijs van de ketel heeft de Russel Hobbs ook nog eens een mooi design.

De Russel Hobbs Compact Home Mini Waterkoker is door de redactie gekozen voor haar kleine en compacte design. In vergelijking met het standaardmodel is deze waterkoker zo’n 30% procent kleiner. Dat betekent dat deze ketel ideaal is voor mensen die een waterkoker willen hebben die niet al te veel ruimte in beslag neemt. Ook is deze ketel makkelijk mee te nemen door zijn kleine design. Ideaal dus voor mensen die reizen, of voor mensen die überhaupt niet zoveel water nodig hebben.

4
Zeer gebruikersvriendelijke waterkoker
Bosch DesignLine Waterkoker
Eigenschappen
 • Capaciteit: 1.7 Liter
 • Materiaal: ‎Roestvrij staal
 • Voltage: ‎240
 • Vermogen/wattage: 2400 watt
Bosch DesignLine Waterkoker
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Er zitten bijna alleen maar voordelen aan deze prachtige ketel. Erg veilig. Schenktuit. Ergonomisch. Elegant
 • Waar deze waterkoker vooral in uitblinkt is veiligheid. De Bosch Design Line is maar liefst drievoudig veilig. Hij heeft een droogkookbeveiliging, lift-switch-off en schakelt automatisch uit. In vergelijking met bijvoorbeeld de Sage Appliances, is de Bosch Design Line een hele veilige en betrouwbare ketel. Ook heeft deze elegant waterkoker een optimale schenktuit, waardoor u niet zult morsen. Net zoals de Sage Appliances is dit model gebouwd met ergonomisch gebruikersgemak in het achterhoofd. Kiest u comfort en veiligheid, dan is deze waterkoker een echte topper.
  Nadelen
 • Er zitten maar weinig nadelen aan deze prachtige waterkoker. In vergelijking met andere waterkokers op onze lijst kan deze ketel bijna alles. Ketel kan heet wordenVrij luid
 • Het vrijwel enige nadeel aan deze waterkoker is dat het reservoir van roestvrij staal is gemaakt. Dat kan ervoor zorgen dat de ketel nogal heet wordt aan de buitenkant. Ook is deze ketel niet een van de meest stille ketels, zoals de Dualit Klassieke Waterkoker bijvoorbeeld wel is. Toch is dit geen verkeerde waterkoker, maar als u een stille waterkoker wil, kunt u beter een andere kiezen.

Wij vonden dat ook de Bosch DesignLine Waterkoker niet mocht ontbreken en is daarom ook verkozen door de redactie. Het merk Bosch produceert al jaren betrouwbare producten, en deze waterkoker is daar zeker één van. We hebben deze ketel geprobeerd en waren verrast door het ergonomische handvat en het gebruikersgemak. Deze ketel is ook nog eens erg veilig te gebruiken want hij is uitgerust met droogkookbeveiliging, automatische uitschakeling en lift-switch-off. Ideaal voor de mens die het erg druk heeft. Daarnaast heeft deze ketel de standaardgemakken die je van een waterkoker mag verwachten, met een strak design van roestvrij staal.

Ook de Bosch Design Line Waterkoker is een favoriet van de redactie. Deze ketel kan in verhouding met de prijs erg veel. Hij kan alles wat een waterkoker moet kunnen doen, en heeft een standaard capaciteit van 1.7 liter. Een uiterst betrouwbare ketel voor huishoudens die voor goedkoop én betrouwbaar willen kiezen. Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn, waar deze mooie Bosch Waterkoker maar al te goed bewijs van is. Daarnaast is deze ketel ook nog eens erg veilig, en is hij dus perfect voor huishoudens met kinderen.

5
Prachtige superstille ketel
Russell Hobbs Buckingham Kettle
Eigenschappen
 • Capaciteit: 1.7 Liter
 • Materiaal: ‎Roestvrij staal
 • Voltage: ‎230
 • Vermogen/wattage: 2400 watt
Russell Hobbs Buckingham Kettle
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Het grote voordeel van deze waterkoker is dat hij in vergelijking tot bijvoorbeeld de Sage Appliances, of de Bosch Designline, zeer stil is.
 • Daarnaast is deze waterkoker ook nog eens uitgerust met 'perfect pour' technologie, wat het lekken van water bijna onmogelijk maakt.
 • Ook heeft deze ketel een snel-kook functionaliteit, waardoor hij razendsnel een kopje water kan verhitten. In vergelijking met alle andere waterkokers op onze lijst is de Russell Hobbs ketel veruit de snelste.
 • Daarnaast is deze mooie waterkoker ook nog eens BPA-vrij!BPA-vrijPerfect pour technologieSnel-kook functieZeer stil
  Nadelen
 • In vergelijking met alle andere ketels op onze lijst, is de Russell Hobbs Buckingham Waterkoker een van de minder veilige.
 • Hij is niet compleet onveilig, maar mist wel een aantal functionaliteiten die andere waterkokers zoals de Bosch Design Line wel hebben.
 • Deze functies zijn bijvoorbeeld automatische uitschakeling. Mocht u een vergeetachtig persoon zijn, dan kunt u beter voor een ander model kiezen.

Ook de Russell Hobbs Buckingham Waterkoker mocht uiteraard niet ontbreken uit deze lijst. Wij van de redactie hebben hem zelfs bijna alleen al verkozen door zijn chique naam. Toch heeft deze waterkoker meer dan alleen een goed uiterlijk. Hij is uitgerust met Quiet-Boil-technologie en is daarom tot wel 75% stiller bij het verhitten van water. Ook deze ketel zal niet snel lekken, hij heeft namelijk een perfect-pour schenktuit. Naast al deze hoogstaande technologie warmt deze ketel water binnen een minuut op tot het kookpunt. Een geweldige keuze, en doet alles wat je van een ketel kan verwachten maar dan beter.

Wij van de redactie vinden de Russell Hobbs Buckingham Waterkoker een even mooie waterkoker als zijn naam doet klinken. Deze waterkoker is ideaal voor huishoudens die het graag wat stiller aan doen. Mocht u een kopje thee willen zetten terwijl u een gesprek wil houden, dan kunt u bijna niets beters vinden dan de Russell Hobbs Buckingham Waterkoker. Zoals de naam al verklapt is deze waterkoker van Engelse makelij en is Russell Hobbs al 62 jaar één van de nummer één fabrikanten van alles elektrisch in Engeland. U kunt hier bijna niet mee mis gaan.

Zaken om te overwegen

Om het wat makkelijker voor u te maken, hebben wij een gids geschreven over de aanschaf van de beste stille waterkokers. Hierbij hebben we gekeken naar een een tiental factoren die meespelen bij de aanschaf van een ketel. Omdat we de beste stille waterkokers zoeken, is de hoeveelheid geluid in decibel die de waterkoker maakt van groot belang. Daarnaast hebben we gekeken naar het materiaal, design, vermogen en natuurlijk ook de prijs van de waterkoker.

Hoeveelheid dB (Decibel)

De hoeveelheid decibel, afgekort in dB, is de eenheid van geluid. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het aantal decibel, hoe luider het geluid is. Bij waterkokers ligt dit tussen de 71 en 80 decibel. Dat kan vrij luid zijn en kan dus soms ook wat ergernis opwekken. Ook kan het de mogelijkheid tot een gesprek soms verstoren. De hoeveelheid decibel is een factor om mee te nemen bij de aanschaf van een waterkoker. Tegenwoordig bestaan er gelukkig hele stille ketels.

Capaciteit

Ook de capaciteit is een cruciale factor om te overwegen bij de aanschaf van een waterkoker. De meeste waterkokers hebben een capaciteit van zo’n 1.7 liter. Weinig waterkokers zullen veel groter zijn dan ongeveer 2 liter. Daarentegen zijn er wel wat ketels van onder de 1 liter. Deze zijn makkelijker mee te nemen en zullen ook niet zo zwaar worden als ze vol met water zitten. Overweeg deze factoren dus goed, een waterkoker kan soms best zwaar worden.

Materiaal

Het materiaal van een waterkoker is ook erg belangrijk. Over het algemeen zijn ketels gemaakt van staal of van plastic. Staal geleidt warmte over het algemeen iets beter. Dit betekent dat de ketel dus soms te warm is om aan te raken. Tegenwoordig hebben veel waterkokers een dubbele wand, die ervoor zorgt dat de ketel zelfs na het opwarmen van water nog aan te raken is.

Voltage

Een gemiddelde waterkoker heeft een voltage van ongeveer 110 tot 220 volt.

Vermogen

Het gemiddelde vermogen van een waterkoker ligt zo rond de 1800 watt. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het vermogen van een waterkoker is, hoe zuiniger hij is. Ook geldt dat hoe hoger het wattage is, hoe korter de kooktijd is. Waarschijnlijk komt het verschil dan op enkele seconden kooktijd uit. Overweeg ook onze gidsen voor de beste waterkokers met temperatuurregeling.

Design

Het design is van belang. Sommige waterkokers zijn wat ergonomischer dan de andere. Dat betekent dat ze wat makkelijker te gebruiken zijn, of makkelijker vast te houden.

Prijs

De prijs is natuurlijk een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij de aanschaf van een waterkoker. Voor de nieuwste technologie gaat u waarschijnlijk veel meer betalen. Als uw budget wat kleiner is, betekent dit gelukkig niet dat u geen kwaliteit kunt aanschaffen.

Hoe maak ik een ketel nog stiller?

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om uw ketel stiller te maken. Ten eerste kunt u gebruik maken van een zogenaamde theemuts. Dat is een stukje stof die u over de ketel schuift, waardoor het geluid wordt gedempt. Ten tweede is het schoonmaken van de ketel soms een optie. Vieze waterkokers maken over het algemeen wat meer herrie. Probeer deze dus schoon te maken met wat heet water en azijn. Ten derde kunt u proberen de ketel een zachte ondergrond te geven. Sommige materialen zullen de trillingen van de ketel alleen maar versterken. Er is zelfs een speciale spray met rubber om dit te doen. Overweeg ook onze gidsen voor de beste waterkokers en beste kleine waterkokers.

Het oppervlak

Het oppervlak van de ketel is van belang omdat dat ervoor zorgt dat de hitte naar de buitenkant wordt geleid. Vooral met stalen ketels kan het gebeuren dat het oppervlak van de waterkoker aan de buitenkant erg heet wordt. Sommige ketels hebben een dubbele wand, een soort mechanisme dat dit tegengaat waardoor u uw handen niet verbrandt aan de buitenkant.

Een volle of leger kamer

Hoe vol u de kamer schenkt, is aan u. Er is discussie over of opgewarmd water slecht voor de gezondheid is.

Het water zelf

Het water in de waterkoker is natuurlijk ook erg van belang. Er is zelfs een hele discussie gaande of dat water dat al opgewarmd is, opnieuw opgewarmd kan worden. Sommigen zeggen dat opnieuw opgewarmd water giftige stoffen kan bevatten, zoals fluoride, arseen en nitraat. Ander onderzoek heeft uitgewezen dat deze stoffen in een verwaarloosbare hoeveelheid in het water zitten. Het is dus niet schadelijk.

Voordelen van het kopen van een stille ketel

Een stille ketel heeft een aantal voordelen. Zo kunt u ongestoord thee of koffie zetten voor uw visite, zonder dat de ketel een gesprek onmogelijk maakt. Een waterkoker zal bijna altijd wel wat lawaai maken, maar er zit een groot verschil in geluid tussen alle modellen. Daarnaast zorgt een stille ketel ook in het algemeen voor wat minder ergernis. Het is makkelijk om in een stiller huis na te denken.

FAQ

Wat is het minimum decibel niveau van een ketel?

De meeste waterkokers scoren van 71 tot 80 decibel. Dat is aardig wat geluid, maar niet oorverdovend. Deze ketels vallen in de categorie ‘normaal’. Er zijn ook ketels die boven de 81 decibel gaan. Dat is vrij hard. Hierbij is een normaal gesprek houden ook bijna niet mogelijk. Daarnaast is er ook een categorie ketels die onder de 71 scoren. Dit zijn de zogeheten ‘stille waterkokers’. Het geluid van deze ketels is vrijwel niet storend. Er is dus makkelijk doorheen te praten. Er is dus geen minimum decibel niveau, maar wel een gemiddelde hoeveelheid decibel van tussen de 71 en 80.

Wat is de beste manier om een ketel schoon te maken?

De beste manier om een ketel schoon te maken is gelukkig heel simpel. Als de ketel vol zit met ketelsteen, is het handig om te beginnen met het vullen van de ketel tot ongeveer halverwege. Voeg daarna een beetje azijn toe en verhit deze mix tot het kookt. Spoel de waterkoker daarna enkele malen om met schoon water en controleer of er nog veel viezigheid is achtergebleven. Het kan soms gebeuren dat de ketel helaas niet meteen helemaal schoon is. In dat geval raden wij u aan om deze truc nog een aantal keer uit te voeren. Ketelsteen kan soms hardnekkig zijn. Probeer het dus nog een aantal keer.

Waarom maakt een ketel zoveel herrie?

Alle waterkokers zullen geluid maken. Alleen is de ene soms luider dan de ander. Het effect wat te horen is, heet ‘cavitatie’. Dit betekent dat er kleine dampbellen bij het hitte-element vormen. Deze bellen stijgen op, komen minder warm water tegen en klappen. Deze klappen zorgen ervoor dat het water in de ketel constant gaat klotsen. Dit zorgt voor het geluid wat een ketel maakt. Sommige waterkokers hebben tegenwoordig nieuwe technologie die het lawaai tegengaat. Zo kunt u ongestoord koffie of thee zetten.

Ons oordeel

Van de vijf producten die we in deze gids hebben laten zien, hebben we uiteindelijk een top drie gekozen. Op nummer drie staat de Russell Hobbs Compact. Dit prachtige design heeft een welverdiende derde plek door zijn compactheid en omdat hij zeer weinig gebreken heeft. Op nummer twee staat de De Sage Appliances Waterkoker. De reden voor deze tweede plek is dat deze waterkoker een goede verhouding heeft tussen prijs en kwaliteit. Daarnaast is dit een van de beste stille waterkokers die op het moment verkrijgbaar zijn. Op nummer één staat de Dualit Waterkoker.  Deze ketel is heel erg stil en heeft alle functionaliteiten die een waterkoker kan hebben, hij druipt niet en heeft zeer handige meetramen. De waterkoker is prachtig en een aanwinst voor elke keuken. Wij van de redactie zouden allemaal graag zo’n ketel hebben.

Referenties

1.
Limescale free kettle - University of Twente Student Theses
2.
Kettle – 1891 - MagLab
Found in more homes than any other appliance, the kettle has steadily evolved from an ancient tool to an important modern convenience.
3.
Waterkoker - Wikipedia
9,8
Totale score
Dualit Klassieke Waterkoker - Keuze van de Redactie
Reacties
+Laat een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X