5 Beste Leidingzoekers – Detecteren, Vermijden, Drillen!

We hebben de beste leidingzoekers onderzocht, beoordeeld en gerangschikt op basis van hun voordelen, nadelen en extra functies.
Door Gwen De Brabantse
Gwen De Brabantse
Beoordeeld door Gwen De Brabantse
Auteur
Gwen is de oprichtster van Huisinsider en heeft een passie voor koken en houdt ervan om het huishouden te doen. Als moeder van een gezin van lees meer
Feit gecontroleerd Erwin Ryuska
Erwin Ryuska
Beoordeeld door Erwin Ryuska
Expert Consultant
Erwin is een tuinier van opleiding en heeft al meer dan 25 jaar ervaring met werken in de tuin. Na verschillende jaren als vrijwilligerswerke lees meer
Geupdatet 21-08-2023
Geupdatet 21-08-2023
De redactie van huisinsider.nl is niet geassocieerd met de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren echter links naar diverse webshops die de producten leveren.

Wist je dat boren op de verkeerde plek desastreuze gevolgen met zich mee kan brengen? Zonder leidingzoeker is er kans dat je muur onoplosbare schade oploopt of dat het gehele elektriciteitsnetwerk zijn functie verliest. Je kunt zelfs overlijden door elektrocutie! Gelukkig kan je dit voorkomen door een goede leidingzoeker te kopen.

Onze Beste Keuzes

Daarom hebben wij 17 leidingzoekers uitgebreid voor je getest. De 5 beste leidingzoekers hebben wij met elkaar vergeleken op basis van een aantal parameters. Precisie was een van de topprioriteiten. Ook hebben we de scandiepte meegenomen als parameter. Vaak verschilt dit per materiaal. De meeste leidingzoekers scannen tot een diepte van tussen de 50 mm en 120 mm. Een andere parameter was de aanwezigheid van een automatische kalibratie en de aanwezigheid van een display: deze belangrijke eigenschappen vertellen ons hoe functioneel de leidingzoeker in werkelijkheid is. Na het testen van de diverse leidingzoekers werd de Bosch Truvo Pipe Locator bekroond tot favoriet van Keuze van de Redactie.

 

Naam Max. detectiediepte Detectie Display Precisie Beoordeling
1 Bosch Truvo Pipe Locator 50 mm Metaal, leidingen NO
beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling
9,8
Bekijk de prijs
2 VOLTCRAFT LSG-10 2000 mm Elektrische leidingen, aardingskabels, zekeringen, aardlekschakelaars, staaldraden en geleidende buizen YES
beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling
9,7
Bekijk de prijs
3 Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 60 mm Leidingen, houte balken, koper, bedrading, metaal YES
beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling
9,6
Bekijk de prijs
4 Bosch Professional GMS 120 120 mm Ferrometalen, non-ferrometalen, houten onderconstructies, spanningvoerende leidingen YES
beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling
9,5
Bekijk de prijs
5 Lomvum 5 in 1 Leidingdetector 120 mm Bedrading, hout, leidingen, metaal YES
beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling beoordeling
9,4
Bekijk de prijs

 

Top 5 Leidingzoekers Beoordeeld 2022

1
Keuze van de Redactie
Bosch Truvo Pipe Locator
Eigenschappen
 • Max. detectiediepte: 50 mm
 • Detectie: Metaal, leidingen
 • Voedingstype: 3 AAA batterijen
 • Grootte: 14.3 х 6 х 2.9 cm
Bosch Truvo Pipe Locator
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Inclusief driekleurige ledlamp voor visuele feedback;
 • Zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding;
 • Inschakelen en beginnen – eenvoudige detectie met een druk op de knop;
 • Nauwkeurige markeringen om veiliger te kunnen boren;
 • Inclusief3 x 1,5 V LR03 (AAA) batterijen.
  Nadelen
 • Beschikt niet over een display.

Keuze van de Redactie is de Bosch Truvo Pipe Locator. Deze leidingzoeker heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dit apparaat is zeer geschikt voor muren en plafonds. Wij denken dat deze Bosch het handigst is voor mensen die schilderijen en lampen willen plaatsen. Het is een simpel model zonder display maar wij hebben dat niet als nadelig ervaren, want de metingen waren evengoed zeer nauwkeurig. Na het uitvoeren van een aantal tests hebben we kunnen concluderen dat deze leidingzoeker niet alleen nauwkeurig meet, maar ook een veelzijdigheid aan materialen kon detecteren. Ook waren we erg te spreken over de automatische kalibratie. Daarmee kun je direct aan de slag met meten. Een tip van onze testleden: draag geen sieraden tijdens het meten met de Bosch Truvo Pipe Locator.

De Bosch Truvo Pipe Locator is goed te vergelijken met VOLTCRAFT LSG-10, Premium Keuze. Het is echter een simpeler model en dat zie je aan de prijs, want de VOLTCRAFT LSG-10 is ongeveer 4 keer duurder dan de Bosch. De Bosch is een 1-polige detector waarmee je leidingen kunt zoeken, terwijl de VOLTCRAFT beschikt over een 2-polige zoekfunctie. Deze is geschikt voor het gericht zoeken naar zekeringen en aardlekschakelaars. Mocht dit niet nodig zijn voor jouw behoeften raden we de Bosch Truvo Pipe Locator aan, omdat zijn prijs-kwaliteitverhouding extreem gunstig is. De Bosch Truvo Pipe Locator is het simpele broertje van de Bosch Professional GMS 120, waarmee je tot 120 mm diep kan meten in plaats van de 50 mm met de Truvo Pipe Locator. Nogmaals, mocht de extra 70 mm niet veel toevoegen voor jouw meetbehoeften dan raden we je de Bosch Truvo Pipe Locator van harte aan.
 

2
Premium Keuze
VOLTCRAFT LSG-10
Eigenschappen
 • Max. detectiediepte: 2000 mm
 • Detectie: Elektrische leidingen, aardingskabels, zekeringen, aardlekschakelaars, staaldraden en geleidende buizen
 • Voedingstype: Netstroom
 • Grootte: 19.2 x 6.1 x 3.7 cm
VOLTCRAFT LSG-10
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Inclusief ingebouwde spanningszoeker;
 • Inclusief 2 meetkabels;
 • Inclusief 2 meetpennen;
 • Geschikt voor stroomloze en stroomvoerende kabels;
 • Inclusief koffer;
 • Automatische en handmatige modus;
 • Tot 7 zenders detecteerbaar.
  Nadelen
 • Prijziger dan andere producten uit deze top 5.

Winnaar binnen de categorie Premium Keuze is de VOLTCRAFT LSG-10. Deze leidingzoeker kan worden toegepast voor het zoeken naar onderbroken leidingen en kortsluitingen in bestaande installaties. Vanwege zijn nauwkeurige metingen en geavanceerde detectietechniek scoorde dit product erg hoog voor meerdere van onze tests. Wat wij erg op prijs konden stellen is dat dit product geschikt is voor elektrische leidingen, aardingskabels, zekeringen, aardlekschakelaars, staaldraden en geleidende buizen. Daarmee kan je bijna alle meetklussen klaren. Volgens ons is de 1-polige zoekfunctie optimaal geschikt voor het zoeken naar leidingen en objecten op een grote diepte tot 2 meter. De 2-polige zoekfunctie scoorde hoge ogen tijdens onze tests voor het gericht zoeken naar zekeringen en aardlekschakelaars. 

De VOLTCRAFT LSG-10 is misschien iets prijziger dan de overige producten in deze top 5 maar is zeker het overwegen waard. Door de hoge zendfrequentie van 125 kHz is een exacte en storingsvrije lokalisatie mogelijk zonder netwerkinterferentie. Dat bieden de andere apparaten je niet. Voor het werken in complexe installaties is dit apparaat meer geschikt dan bijvoorbeeld de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker, Beste Waarde. De VOLTCRAFT LSG-10 kan tot 7 zenders detecteren en wordt in tegenstelling tot de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker geleverd inclusief 2 meetkabels en 2 meetpennen. 

3
Beste Waarde
Dekko Tools Digitale Leidingzoeker
Eigenschappen
 • Max. detectiediepte: 60 mm
 • Detectie: Leidingen, houte balken, koper, bedrading, metaal
 • Voedingstype: 9V batterij 
 • Grootte: 18.7 x 9 x 4.6 cm
Dekko Tools Digitale Leidingzoeker
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Inclusief batterij;
 • 5 in 1 model;
 • Zeer betaalbaar model;
 • Geschikt voor staal, hout en koper;
 • Beschikt over een lcd-scherm.
  Nadelen
 • Iets minder degelijke behuizing.

De Dekko Tools Digitale Leidingzoeker won binnen de categorie Beste Waarde. En dat kon ook bijna niet anders vanwege zijn zeer voordelige prijskaartje. Ons testpanel was ook erg te spreken over de vele meetmogelijkheden. Met dit apparaat kun je namelijk meer detecteren dan alleen metalen leidingen. Ook worden houten balken en koperen draden gedetecteerd. Daarnaast meet deze leidingzoeker tot 60 mm diep en beschikt hij over een automatische kalibratie. Wij hadden niet verwacht dat we in deze prijsklasse ook een leidingzoeker zouden aantreffen die beschikt over een detectiemelder indicator middels geluid en beeld! Maar de veelzijdige Dekko Tools Digitale Leidingzoeker beschikt over een duidelijk lcd-scherm waar jij de metingen van af kunt lezen. Ook handig: dit model wordt geleverd inclusief batterij. 

Het voornaamste verschil tussen de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker en de andere modellen in deze top 5 is zijn opvallende prijskaartje. Het was dan ook te verwachten dat de behuizing iets minder stevig aanvoelt dan die van de VOLTCRAFT LSG-10, Premium Keuze. Deze leidingzoeker komt ook met ingebouwde spanningszoeker wat je van de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker niet kunt verwachten. Deze leidingzoeker is qua prijs en mogelijkheden het best te vergelijken met de Lomvum 5 in 1 Leidingdetector, Meest Veelzijdig. Het verschil tussen de Lomvum 5 in 1 Leidingdetector en de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker is dat je met de Lomvum tot 120 mm scandiepte kunt meten en met deze Dekko tot 60 mm.

4
Beste voor Professioneel Gebruik
Bosch Professional GMS 120
Eigenschappen
 • Max. detectiediepte: 120 mm
 • Detectie: Ferrometalen, non-ferrometalen, houten onderconstructies, spanningvoerende leidingen
 • Voedingstype: 9V batterij
 • Grootte:  20 x 8.5 x 3.2 cm
Bosch Professional GMS 120
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Betrouwbare detectie door driekleurige ledverlichting;
 • Betere zichtbaarheid van de resultaten op het display;
 • Zeer geavanceerde leiding detector.
  Nadelen
 • De batterijen zul je om de zoveel tijd moeten vervangen.

De Bosch Professional GMS 120 won binnen de categorie Beste voor Professioneel Gebruik. Deze leidingzoeker detecteert namelijk de volgende materialen: ferrometalen, non-ferrometalen, houten onderconstructies en spanningvoerende leidingen. Dit is alles wat je als professionele klusser nodig hebt. Ook waren wij erg te spreken over de degelijke behuizing van het apparaat. De leidingzoeker voelt zeer stevig aan. Ook het duidelijke display werd als zeer gunstig ervaren door ons testpanel. Het verlichte display maakt werken in donkere ruimtes goed mogelijk. Dankzij de duidelijke weergave en het driekleurige ledverlichtingsysteem kun je heel prettig werken. Deze Bosch beschikt over een maximale detectiediepte van 120 mm, wat meer is dan de gemiddelde leidingzoeker. 

De Bosch Professional GMS 120 is heel goed te vergelijken met de Keuze van de Redactie, de Bosch Truvo Pipe Locator. Let wel op dat je voor de GMS 120 ongeveer het dubbele kwijt bent. De Bosch Truvo Pipe Locator scant met een scandiepte tot maximaal 50 mm terwijl deze Bosch Professional GMS 120 kan scannen tot 120 mm diep. Dat zijn ook de voornaamste verschillen tussen beide apparaten. Ook verschilt het design van de behuizing van elkaar en beschikt deze Bosch Professional GMS 120 over een helder display terwijl de Bosch Truvo Pipe Locator je informatie doorgeeft aan de hand van een ledlampje.

5
Meest Veelzijdig
Lomvum 5 in 1 Leidingdetector
Eigenschappen
 • Max. detectiediepte: 120 mm
 • Detectie: Bedrading, hout, leidingen, metaal
 • Voedingstype: Batterij
 • Grootte:  19.2 x 10.4 x 4.5 cm
Lomvum 5 in 1 Leidingdetector
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Makkelijk in gebruik;
 • Multifunctioneel;
 • Vier scanstanden;
 • Automatische kalibratie;
 • Betaalbaar model;
 • Inclusief lcd-scherm;
 • Inclusief auditief alarm.
  Nadelen
 • Voelt iets minder stevig aan dan andere leidingzoekers.

Binnen de categorie Meest Veelzijdig won de Lomvum 5 in 1 Leidingdetector. Dit 5 in 1 model beschikt over 4 scanstanden. Deze kun je gebruiken voor het detecteren van houten en metalen objecten, elektriciteitsdraden en kabels in de muur. Wij waren erg te spreken over de capaciteit van stand 2. Dit is de metaaldetectiestand waarmee je koper, ijzer, lood en andere metalen kan detecteren in muren tot wel 120 mm dik. Ook konden wij de veelzijdigheid van dit apparaat zeer waarderen en vanwege zijn voordelige prijskaartje mocht hij niet in onze top 5 ontbreken. Deze Lomvum leidingzoeker kan ook op verschillende oppervlakten gebruikt worden en kalibreert automatisch als je hem opstart. Extra handige toegevoegde functies zijn het geluidsalarm en lcd-scherm. Zo kun je ook in een slecht verlichte of donkere kamer veilig meten en boren. 

Zoals we eerder aan hebben gegeven lijkt de Lomvum 5 in 1 Leidingdetector erg op de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker, Beste Waarde. Beide apparaten beschikken over een auditief alarm en een lcd-display maar het vermogen om tot 120 diepte te scannen ontbreekt bij de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker. Als jouw muren erg dun zijn dan zou je goed uit de voeten kunnen komen met de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker maar voor geavanceerdere metingen raden wij je deze Lomvum 5 in 1 Leidingdetector aan.

Zaken om te overwegen

In deze koopgids lees je alles over leidingzoekers. Voor wie en voor welke doeleinden is dit apparaat geschikt? Welke materialen kan hij detecteren en hoe werkt een leidingzoeker precies? En waar moet je precies op letten voordat je er een aanschaft? Je leest het allemaal in deze uitgebreide koopgids. Ook hebben wij nog een aantal veelgestelde vragen voor je beantwoord. Na het lezen van deze gids ben jij dus geheel op de hoogte.

Wat Is een Leidingzoeker?

Leidingzoekers bestaan al jaren, maar met de toename van het aantal ondergrondse leidingen en kabels en die in muren is er een enorme vraag naar leidingzoekers van hoge kwaliteit, die nauwkeurig leidingen kunnen detecteren.

Over het algemeen bestaan leidingzoekers uit twee delen: het ene deel is een zender en het andere deel is een ontvanger. Het zendgedeelte wordt gebruikt om een signaal van een pijp of kabel te induceren en vervolgens wordt de ontvanger gebruikt om het signaal te lokaliseren dat de leiding produceert.

Een goede leidingzoeker gebruikt geleidende of inductieve methoden om verborgen leidingen met een hoge mate van nauwkeurigheid te vinden. Een geleidende leidingzoeker kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een traceersignaal toe te passen op een gecoate metalen pijp bij een toegangspunt zoals een klep of meter. Het retourpad van het signaal naar de zender kan via een aardingspen of een aardingssysteem van een gebouw lopen.

Een geleidende leidingzoeker kan ook worden gebruikt om draden te lokaliseren die ondergronds zijn begraven met niet-metalen pijpen. Hoe nauwkeurig jouw leidingzoeker is hangt geheel af van de kwaliteit van het instrument. Daarover straks meer.

Waarom Kun Je een Leidingzoeker Gebruiken?

Een leidingzoeker helpt je dus met het vinden van elektrische leidingen in een muur. Hiermee kan je met een gerust hart in je muur boren zonder bang te zijn een leiding te raken.

Sommige leidingzoekers kunnen zelfs hout- en staalconstructies in je muur vinden.

Maar dat niet alleen, ook in je vloer kun je leidingen detecteren. Een goede leidingzoeker is namelijk ook verantwoordelijk is voor het lokaliseren, identificeren en markeren van ondergrondse voorzieningen. Dit kan handig zijn voor de start van een bouwproject of andere klussen. Want voordat je nieuwe kabels aanlegt moet je eerst de bestaande kabels onder de grond identificeren en verwijderen.

Hoe Gebruik Je een Leidingzoeker?

Het is handig om de bouwtekening van de locatie erbij te pakken voor je gaten boort. Maar als deze tekeningen ontbreken, kun je makkelijk uitzoeken waar de elektraleidingen lopen door een leidingzoeker te kopen. Een leidingzoeker detecteert met gemak leidingen die verstopt zitten in beton.

Boor vier gaten kruislings op elkaar. Maak in het midden van de rozet een gat voor de haak in het plafond. Maak het gat niet groter dan de kap van de lamp.

Allereerst: boor nooit in de buurt van een stopcontact en schakel de elektriciteit uit.

Verwijder de plafondlamp voordat je aan de slag gaat. Detecteer nu met de leidingzoeker waar de leidingen zich bevinden. Markeer vervolgens de plekken waar je wilt boren. Boor de gaten in het plafond en plaats de rozet nauwkeurig. Let op: de gaten in de rozet moeten precies overeenkomen met de gaten in het plafond.

Hoe Kies Je de Beste Leidingzoeker?

Het kiezen van de beste leidingzoeker hangt geheel af van jouw wensen en budget. Geavanceerde leidingzoekers geven je de exacte locatie en diepte van de leiding of kabel.

Professionele leidingzoekers spelen een cruciale rol in verschillende projecten, waaronder:

 • Bouw;
 • Boren;
 • Glasvezelkabel installatie;
 • Detectie van riool- en waterleidingen;
 • Opsporen van stroom- en gasleidingen;
 • Identificatie van begraven CATV-kabels en meer.

Ben je op zoek naar een eenvoudige detectie van spanningvoerende leidingen en metalen objecten? Dan zijn de leidingzoekers uit deze top 5 zeer geschikt. Dit zijn betaalbare apparaten voor huis-tuin-en-keukengebruik. Ben je op zoek naar een zeer professionele leiding- of kabelzoeker? Dan zou je kunnen overwegen een simpele leidingzoeker te kopen, en er een te huren indien dat noodzakelijk is voor de meest nauwkeurige resultaten.

Scandiepte

Om een goede leidingzoeker te kunnen kiezen moet je weten hoe diep de leidingzoeker kan scannen.

Sommige leidingzoekers scannen tot een diepte van 5 centimeter terwijl andere tot bijvoorbeeld 12 cm kunnen scannen.

De scandiepte kan per materiaal verschillen. De scandiepte bij hoogspanningsleidingen, hout of metalen buizen is vaak anders.

De scandiepte is met name cruciaal als je in de grond wilt scannen vanwege de diepteverschillen in de grond. Deze kunnen tot niet-nauwkeurige resultaten leiden. Daarom kun je beter kiezen voor een speciale grondscanner voor grondwerken.

Krachtbron

De meeste leidingzoekers werken op elektriciteit uit AA of AAA batterijen. De meeste leidingzoekers worden inclusief batterijen geleverd. Ook zijn er oplaadbare leidingzoekers. Meestal duurt het zo’n 1,5 tot 3 uur voordat de leidingzoeker volledig opgeladen is. Let op: zijn de batterijen niet goed opgeladen? Dan zou dit het meetresultaat kunnen beïnvloeden.

Precisie

Invloeden van buitenaf, zoals luchtvochtigheid of nabijheid tot andere elektrische apparaten, kunnen de nauwkeurigheid van de meting belemmeren. Maar in de meeste gevallen scannen huis-tuin-en-keuken leidingzoekers zeer nauwkeurig.

Let op: de conditie van de muur, plafond of vloer kan de meetresultaten ook beïnvloeden.

Denk bijvoorbeeld aan natheid, metaalhoudende bouwmaterialen, geleidend behang, isolatiematerialen of gebruik van tegels en dergelijke. Evenals het aantal, het soort en de grootte en positie van de leidingen kunnen de meetresultaten beïnvloeden.

Materialen die gedetecteerd kunnen worden

De meeste leidingzoekers sporen metaal en elektrische leidingen op. Maar er bestaan ook leidingzoekers waarmee je betonnen steunbalken of houten constructies kunt detecteren. Sommige leidingzoekers geven zelfs een indicatie van elk soort materiaal er een meting is gemaakt.

Centreren

Krijg je tijdens het scannen een melding dat de leidingzoeker iets gevonden heeft? Dan is het altijd handig dat je het toestel twee tot drie keer over de gedetecteerde zone beweegt om zo precies mogelijk de positie te kunnen bepalen.

Dit heet centreren. Ook is het handig als je de leidingzoeker goed op het centerpunt houdt.

Kalibratie

Leidingzoekers werken afhankelijk van de omgeving en moeten daarom voor gebruik worden gekalibreerd.

Een goede leidingzoeker kalibreert zichzelf direct na het inschakelen. Een automatische kalibratie is handig en elimineert onnodige fouten tijdens het meten.

Display

Voordelige leidingzoekers hebben een ledlamp die oplicht zodra het apparaat een leiding detecteert.

Duurdere versies zijn voorzien van een goed afleesbaar lcd-display dat tijdens de test bijvoorbeeld een staafafbuiging laat zien. Daarnaast is er volgapparatuur die ook een signaaltoon genereert.

Leidingdetectoren zijn uitgerust met sensoren om kabels en andere objecten op te sporen. U kunt niet alleen hoogspanningsleidingen detecteren, maar ook – afhankelijk van het ontwerp – waterleidingen van metaal of kunststof, gasleidingen, verwarmingsbuizen, houten en metalen stutten, verstevigingen, schakelaars en stopcontacten die verborgen zijn.

FAQ

Wat kan de precisie van de leidingzoeker negatief beïnvloeden?

De conditie van de muur, het plafond of de vloer kan de meetresultaten van de leidinggever negatief beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan natheid of aan metaalhoudende materialen, geleidend behang, isolatiematerialen of de aanwezigheid van tegels en dergelijke. Ook het aantal, het soort en de grootte en positie van de leidingen kunnen de meetresultaten van de leidingzoeker negatief beïnvloeden.

Wat als de leiding of kabel niet geleidend is?

In sommige constructies zijn er niet-geleidende leidingen en kabels aanwezig. Voor sommige hiervan (zoals glasvezel) kun je een geleidende staaf in de buis of leiding steken en dat traceren. Voor poly- of pvc-water- en gasleidingen kun je beter een grond-penetrerende radar (GPR) gebruiken. Zet de stroom uit om een duidelijke meting uit te voeren. Door het magnetische veld werkt een leidingzoeker minder nauwkeurig als de stroom aan staat.

Ons oordeel

Tot slot hebben wij onze 3 favoriete leidingzoekers voor je op een rijtje gezet met hun belangrijkste kenmerken.

Keuze van de Redactie en winnaar uit onze test werd de Bosch Truvo Pipe Locator. Deze betaalbare leidingzoeker kan een eenvoudige detectie doen met slechts een druk op de knop. Detecteert tot 50 millimeter nauwkeurig en beschikt over een driekleurig ledlampje voor visuele feedback.

Ook de VOLTCRAFT LSG-10 moet nogmaals worden benoemd. Deze leidingzoeker detecteert namelijk alle ferrometalen, non-ferrometalen, houten onderconstructies en spanningvoerende leidingen.

En tot slot de winnaar binnen de categorie Beste Waarde, de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker. Deze meet leidingen, houten balken, koperen bedrading en metaal.

Als het goed is weet jij nu alles over de beste leidingzoekers en kun je overgaan tot een aankoop. Wij wensen je daar erg veel succes bij en graag tot de volgende blog!

Referenties

1.
Hoe werkt een leidingzoeker?
In deze blogpost is omschreven waarvoor je een leidingzoeker kunt gebruiken.
2.
Het huren van een professionele leidingzoeker.
Op deze pagina kun je een professionele leidingzoeker huren ter ondersteuning van je huis-tuin-en-keukenmodel.
9,8
Totale score
Bosch Truvo Pipe Locator - Keuze van de Redactie
Reacties
+Laat een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X