6 Beste Nespresso Cups Beoordelingen

Selectie van de beste Nespresso cups met klassieke en exotische smaken en tips voor het kiezen van de juiste smaak.
Door Gwen De Brabantse
Gwen De Brabantse
Beoordeeld door Gwen De Brabantse
Auteur
Gwen is de oprichtster van Huisinsider en heeft een passie voor koken en houdt ervan om het huishouden te doen. Als moeder van een gezin van lees meer
Feit gecontroleerd Erwin Ryuska
Erwin Ryuska
Beoordeeld door Erwin Ryuska
Expert Consultant
Erwin is een tuinier van opleiding en heeft al meer dan 25 jaar ervaring met werken in de tuin. Na verschillende jaren als vrijwilligerswerke lees meer
Geupdatet 04-09-2023
Geupdatet 04-09-2023
De redactie van huisinsider.nl is niet geassocieerd met de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren echter links naar diverse webshops die de producten leveren.

Wist je dat het woord Nespresso een samenvoeging is van "Nestlé" en "Espresso"? Nespresso verschilt van gewone koffie omdat het wordt gemaakt met espressomachines die speciale cups gebruiken om koffie of espresso mee te zetten. En om het lekkerste bakje te zetten heb je de beste Nespresso cups nodig.

Onze Beste Keuzes

Gedurende een periode van 3 weken hebben wij 6 Nespresso cups uitgebreid voor je getest. De Nespresso Barista Flavor Pack werd bekroond tot favoriet van onze redacteur. Waarom? Deze had de beste aroma, smaak, blend en prijs-kwaliteitverhouding. Ook waren we fan van het feit dat je ook een cappuccino kan voorbereiden als je kiest voor dit merk. Wij hebben deze parameters gekozen (aroma, smaak, blend en prijs-kwaliteitverhouding) om te kunnen bepalen welke cups het beste zijn die er op dit moment te verkrijgen zijn. De grootste nadruk hebben we gelegd op de smaak en prijs-kwaliteitverhouding.

Naam Smaak Intensiteit Gebrand
1 Nespresso Barista Flavor Pack cappuccino, caffe latte, caffe lungo 4 gemiddeld Bekijk de prijs
2 Nespresso Arpeggio Decaf arpeggio 8 donker Bekijk de prijs
3 Nespresso Vertuo Stormio hout en kruiden 8 donker Bekijk de prijs
4 Nespresso cups De Koffiejongens Espresso donkere chocoladebasis met karamel en mout 9 gemiddeld Bekijk de prijs
5 Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack divers 6 tot 11 licht tot donker Bekijk de prijs
6 Catunambú Cups Geschikt voor Nespresso® Lungo Ligero lungo zacht 5 licht Bekijk de prijs

 

Top 6 Nespresso Cups Beoordelingen 2024

1
Keuze van de Redacteur
Nespresso Barista Flavor Pack
Eigenschappen
 • Smaak: cappuccino, caffe latte, caffe lungo
 • Aantal cups: 30
 • Koffiesoort: Arabica 100% chiaro en scuro, Arabica en Robusta corto
 • Gebrand: gemiddeld
 • Intensiteit: 4

Meer kenmerken: UTZ-gecertificeerd, Rainforest A-gecertificeerd

 

Nespresso Barista Flavor Pack
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Brede keuze aan smaken
 • Geschikt voor cappuccino, caffè latte en caffè lungo
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  Nadelen
 • Geen decaf keuze

Nespresso cups Barista line werd bekroond tot ‘Keuze van de Redacteur’. De Nespresso cups Barista line is een reeks van de beste Nespresso-specialiteiten. Deze zijn geïnspireerd door barista’s van over de hele wereld. Het zijn perfecte melanges voor iedere koffieliefhebber. Onze redacteur bekroonde deze set tot favoriet vanwege de brede variëteit van smaken en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook was hij erg tevreden over het duurzame karakter van deze cups. Deze Nespresso aluminium capsules zijn namelijk volledig recyclebaar. Daardoor kun je uitgaan van uiterste versheid van de koffie en biedt het je verschillende opties voor het recyclen van je gebruikte aluminium cups. Genoeg redenen dus, om deze cup line uit te roepen tot favoriet. 

In vergelijking met de Nespresso Arpeggio Decaf is de Nespresso Barista Line vrij subtiel van smaak. Bovendien biedt deze lijn een volledig assortiment espressokoffie. De Nespresso Arpeggio Decaf biedt je slechts een enkele smaak. Van een mildere fruitige espresso tot de korte ristretto, als je van variatie houdt is dit een prima keuze voor je. In tegenstelling tot de Nespresso Arpeggio Decaf kun je ook heerlijke gearomatiseerde Nespresso koffiemelanges maken zoals cappuccino, caffè latte en caffè lungo, geïnspireerd op klassieke favorieten van elke koffie liefhebber. De Nespresso Arpeggio Decaf biedt je keuze tussen espresso en ristretto en bevat geen cafeïne. De Nespresso Barista Line bevat wel cafeïne. 

2
Beste Decaf Nespresso Cups
Nespresso Arpeggio Decaf
Eigenschappen
 • Smaak: arpeggio
 • Aantal cups: 50
 • Koffiesoort: Arabica
 • Gebrand: donker
 • Intensiteit: 8

Meer kenmerken: UTZ-gecertificeerd, Rainforest A-gecertificeerd, geschikt voor espresso en ristretto

 

Nespresso Arpeggio Decaf
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • 50 cups
 • Zeer goede kwaliteit
 • Erg smaakvol
 • Cafeïnevrij
  Nadelen
 • Prijzig product

Winnaar binnen de categorie ‘Beste Decaf Nespresso Cups’ is volgens ons: Nespresso Arpeggio Decaf. Deze cups worden ook wel ‘Arpeggio Decaffeinato’ genoemd en zijn donker gebrand en rijk van smaak. Het dankt zijn intense smaak aan de heerlijke Arpeggio Grand Cru cacaobonen en een selectie van de beste Arabica’s uit Zuid- en Midden-Amerika. Deze unieke melange en sterke smaak verwacht je niet snel wanneer je aan een decaf koffie denkt. Dankzij een gesplitste branding kun jij je espresso cafeïnevrij nuttigen zonder dat de specifieke kenmerken van elke koffieboon verloren zijn gegaan. Nespresso verwijdert meer dan 99,9% van de cafeïne uit groene koffie door twee verschillende methoden te gebruiken. Bij het cafeïnevrij maken van water worden groene koffiebonen geweekt in heet water om de cafeïne op te lossen. De aromatische kracht en rijkdom van de melange zijn behouden gebleven en daarom won dit product de titel: Beste Decaf Nespresso Cups.

In vergelijking met de Nespresso Vertuo Stormio kun je lang vooruit met de Nespresso Arpeggio Decaf reeks, deze bevat namelijk 50 cups terwijl de Vertuo Stormio reeks slechts 20 cups bevat. De intensiteit van de branding is echter wel vergelijkbaar. Deze Nespresso Arpeggio Decaf reeks is zeer geschikt voor espresso en ristretto terwijl de Nespresso Vertuo Stormio meer geschikt is voor americano of long black koffie. De Nespresso Arpeggio Decaf is volgens ons team zeer geschikt voor mensen die ‘s avonds nog een kopje koffie willen drinken zonder stuiterend in bed te liggen. Wij hebben een hele week elke avond een aantal kopjes genuttigd zonder dat het ons slaappatroon heeft beïnvloed. 

3
Beste Nespresso Vertuo Cups
Nespresso Vertuo Stormio
Eigenschappen
 • Smaak: hout en kruiden
 • Aantal cups: 20
 • Koffiesoort: Arabica
 • Gebrand: donker
 • Intensiteit: 8

Meer kenmerken: voor Vertuoline koffiemachine, geschikt voor americano of long black, UTZ-gecertificeerd, Rainforest A-gecertificeerd

Nespresso Vertuo Stormio
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Krachtige koffie
 • Heerlijke smaakLet voor aanschaf goed op of deze koffiecups in je koffiemachine passen
  Nadelen
 • Let voor aanschaf goed op of deze koffiecups in je koffiemachine passen

De Nespresso Vertuo Stormio won binnen de categorie Beste Nespresso Vertuo Cups. Het is het perfecte pakket om uit te testen omdat deze set slechts 20 cups bevat. Wij hebben deze set getest met de speciale Nespresso Vertuo machine, dus houdt dat in gedachten voordat je overgaat tot aankoop. Wij vonden dat deze reeks cups je de geweldige krachtige smaak van koffie geeft zonder al te veel poespas. Deze reeks is zeer geschikt voor mensen die houden van de volgende koffie stijlen: americano of long black. Ons testteam was zeer te spreken over de smaak, deze is vrij sterk. De intense aroma’s van de Vertuo Stormio lijn zijn namelijk afkomstig van de sterk geroosterde Nicaraguaanse en Guatemalteekse Arabica-koffiebonen. Deze geven je koffie een pittige en houtachtige smaak. Tip van ons team: door melk toe te voegen wordt de intensiteit wat zachter. 

In vergelijking met de Nespresso cups De Koffiejongens Espresso (winnaar binnen de categorie beste waarde) biedt de Nespresso Vertuo Stormio lijn je een krachtige en ‘simpele’ koffie. De Nespresso cups De Koffiejongens Espresso biedt je een donkere koffie met een basis van cacao, karamel en mout. Wij denken dat je beter uit de voeten kunt met de Vertuo Stormio variant als je niet gek bent op deze toegevoegde ingrediënten. De smaak van deze lijn is vergelijkbaar met de smaak van de Beste Decaf Nespresso Cups: de Nespresso Arpeggio Decaf cups. Het voornaamste verschil is het gebrek aan cafeïne van de Nespresso Arpeggio Decaf lijn.

4
Beste Waarde
Nespresso cups De Koffiejongens Espresso
Eigenschappen
 • Smaak: donkere chocoladebasis met karamel en mout
 • Aantal cups: 60
 • Koffiesoort: Arabica
 • Gebrand: gemiddeld
 • Intensiteit: 9

Meer kenmerken: geschikt voor espresso, 100% biologisch afbreekbaar, UTZ-gecertificeerd, Rainforest A-gecertificeerd

Nespresso cups De Koffiejongens Espresso
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Verpakking is biologisch afbreekbaar
 • Krachtige smaak en heerlijke aroma
  Nadelen
 • Wij hebben geen nadelen kunnen ontdekken

De Nespresso Cups De Koffiejongens Espresso werd gekroond tot winnaar binnen de categorie: ‘Beste Waarde’. Je krijgt namelijk maar liefst 60 cups als je deze set aanschaft. Gedurende een periode van 3 weken hebben wij deze lijn koffie uitgebreid voor je getest en wij kwamen tot de verrassende conclusie dat zelfs de testleden die niet gek zijn van chocola, deze cups hoog hebben aangeprezen. De koffiecups van deze A-gecertificeerde koffielijn zijn gemaakt van suikerriet en maïs. Dit betekent dat je ze na gebruik kan weggooien bij het gft. Binnen 3 weken worden ze biologisch afgebroken. Sterker nog, deze composteerbare koffiecups worden sneller verteerd dan een sinaasappelschil! Wij waren erg fan van het feit dat er geen plastic of aluminium wordt gebruikt om voor onze dagelijkse koffie. En bovendien is de prijs van dit product erg gunstig, vandaar dat dit product niet mocht ontbreken binnen onze top 6.

Het voornaamste verschil tussen de Nespresso cups van De Koffiejongens en de overige producten uit deze top 6 is de producent en het verpakkingsmateriaal. De 3 eerder genoemde producten: de Nespresso Vertuo Stormio, de Nespresso Arpeggio Decaf cups en de Nespresso cups Barista line zijn alle drie afkomstig van het merk Nespresso. Deze lijn cups wordt geproduceerd door het merk ‘De Koffiejongens’. Mensen die veel koffie drinken en om het milieu geven kunnen volgens ons het beste kiezen voor dit merk. Mocht je van complexere smaken houden, dan kun je beter kiezen voor de keuze van de redacteur, de Nespresso cups Barista line of de Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack. Deze lijnen bevatten namelijk meerdere smaken terwijl dit product van De Koffiejongens zich heeft gefocust op een simpele, maar krachtige Arabica smaak.

5
Beste Gevarieerde Pakket
Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack
Eigenschappen
 • Smaak: divers
 • Aantal cups: 80
 • Koffiesoort: Arabica
 • Gebrand: licht tot donker
 • Intensiteit: 6 tot 11

Meer kenmerken: UTZ-gecertificeerd

Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Zeer uitgebreide keuze aan smaken
 • Verrukkelijke melanges
 • Inclusief 10 cafeïnevrije cups
  Nadelen
 • Prijziger dan andere producten

Uiteraard won het product Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack binnen de categorie: Beste Gevarieerde Pakket. Dit pakket is de droom van elke koffieliefhebber. Zeker voor degenen die houden van een verrassing. Gedurende een periode van 3 weken hebben wij dit product uitgebreid voor je getest en dit was amper voldoende om lang genoeg van elke smaak te kunnen genieten. Wij waren erg te spreken over de ruime keuze tussen krachtige koffies met de cafeïnevrije optie als kers op de taart. Het is fijn om in de avonduren te kunnen kiezen voor deze optie terwijl alle andere melanges perfect zijn voor in de ochtend.

In tegenstelling tot de producten die je slechts 1 smaak bieden, zoals de Nespresso cups van De Koffiejongens en de Nespresso Arpeggio Decaf, biedt dit Starbucks® Nespresso pakket je een zeer brede keuze namelijk: 10 Lungo House Blends, 10 Blonde Espresso Roasts, 10 Single-origin koffie Colombia, 10 Caffè Verona’s, 10 Single-Origin Sumatra, 10 Pike Place Roast, 10 Espresso Roast en 10 Decaf Espresso Roast. In tegenstelling tot de Nespresso Vertuo Stormio set die je slechts 20 cups biedt, kun je genieten van 80 melanges als je kiest voor dit pakket. Volgens ons testpanel is dit pakket een perfecte keuze voor een groot gezin of voor gebruik op kantoor.

6
Beste Light Roast Nespresso Cups
Catunambú Cups Geschikt voor Nespresso® Lungo Ligero
Eigenschappen
 • Smaak: lungo zacht
 • Aantal cups: 100
 • Koffiesoort: Arabica
 • Gebraden: licht
 • Intensiteit: 5

Meer kenmerken: Een gecertificeerde mix van Zuid-Amerikaans en Afrikaanse bonen

Catunambú Cups Geschikt voor Nespresso® Lungo Ligero
Voordelen
Nadelen
  Voordelen
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Lekkere, zachte smaak
 • Grote set van 100 cups
 • Zeer betaalbare optie
  Nadelen
 • Enkel geschikt voor Nespresso® Lungo Ligero

De Catunambú Cups Geschikt voor Nespresso® Lungo Ligero won binnen de categorie Beste Light Roast Nespresso Cups. Wij hebben tijdens onze testperiode veel donkere koffiemelanges getest en waren daarom aangenaam verrast om dit product te mogen testen. Dit product viel op door zijn bijzondere smaak en mooie blend. De koffie bestaat uit een gecertificeerde mix van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse bonen die je een mooie, zachte koffiesmaak bieden. Catunambú koffie komt uit het Spaanse Sevilla. Met ruim honderd jaar ervaring zorgt Catunambú voor het ultieme koffiegenot. Wij willen je er wel op wijzen dat je voor dit product een Nespresso® Lungo Ligero machine nodig hebt.

De Catunambú set is, net als de Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack, een zeer goede optie voor grotere gezinnen of voor gebruik op kantoor. Dit is het grootste pakket dat wij hebben getest en wij waren bovendien erg verrast door de gunstige prijs. Dit is een zeer betaalbare optie als je de prijs vergelijkt met de eerder genoemde Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack. Dit product van Catunambú is ongeveer de helft goedkoper en daarmee een uitstekende keuze voor mensen die beschikken over een kleiner budget.

Zaken om te overwegen

Dan is het nu tijd voor de uitgebreide koopgids. Na het lezen van deze koopgids weet jij alles over Nespresso cups, Nespresso apparaten en hoe je deze schoonhoudt. Ook beschrijven wij de voordelen van het gebruiken van Nespresso cups en Nespresso machines en beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen. In de samenvatting kun je tot slot nog lezen welke drie producten onze favoriet zijn. Zo, ben je er klaar voor? Ga er dan lekker voor zitten, dan duiken we gelijk in de materie.

Voordelen van het gebruik van Nespresso Cups

Er gaat niets boven een kop zelfgemaakte koffie. Nespresso machines geven je het voordeel dat je thuis een heerlijke kop koffie of espresso kan zetten zonder al te veel gedoe. Dankzij de speciale Nespresso cups kun je bovendien kiezen tussen een groot aantal smaken en blends. Behalve dat het handig is, biedt het gebruik van Nespresso cups nog een aantal andere voordelen, namelijk:

Geniet van slechts één kopje

Als je koffie zet met behulp van een regulier koffiezetapparaat krijg je meestal meer koffie dan je in een keer zal drinken. Dit is niet zo’n probleem als je met andere koffiedrinkers samenwoont. Als je echter alleen woont of de enige bent die koffie consumeert, kan het onpraktisch zijn om een verse batch te brouwen en zo veel over te houden. Als je Nespresso cups gebruikt, heb je dit probleem niet. Elke cup bevat slechts genoeg koffie voor één kopje.

Je houdt van afwisseling en consistentie

Wanneer je thuis koffie zet, kunnen batches anders smaken, ondanks dat ze van hetzelfde type boon zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over inconsistenties wanneer je Nespresso cups gebruikt. Elke cup bevat dezelfde hoeveelheid ingrediënten en bevat daarom dezelfde smaak. Nespresso cups bieden ook een scala aan smaken. Als je het type persoon bent dat van smaken houdt en geniet van afwisseling in je koffie, zul je het fijn vinden om koffie te zetten met behulp van Nespresso cups. Of je nu de voorkeur geeft aan vanille-infusie, Aromatico of andere smaken koffie… Je kunt er zeker van zijn dat je dezelfde smaak krijgt bij elke kop die je zet!

Nespresso machines zijn eenvoudig in het gebruik en makkelijk schoon te maken

Koffie zetten gaat zoveel sneller met een Nespresso machine. Plaats simpelweg een cup in het bakje, druk op de knop die je favoriete koffie produceert en de machine doet de rest. Je hoeft niets te meten, wegen of iets anders te doen. Zo eenvoudig is het. Daarom kun je dit gemakkelijk in je ochtendroutine opnemen, net als het schoonmaken van je heetwaterdispenser. Ben je toevallig op zoek naar een geschikte heetwaterdispenser? Neem hier eens een kijkje en bekijk onze favoriete modellen.

Verder hoef je niet veel te wassen en te drogen als je een Nespresso machine gebruikt. Het enige wat je dient te doen is de cup weggooien, de oppervlakken afvegen met een vochtige doek en het bijvullen van het waterreservoir. Als je daarentegen een koffiezetapparaat gebruikt, moet je de koffiefilter verwijderen en vervangen, de glazen container wassen en drogen, en het apparaat schoonmaken. Het schoonmaken van een Nespresso machine doe je met hetzelfde gemak als het schoonmaken van een koffiepercolator. Ben je toevallig op zoek naar een geschikte koffie percolator om je koffie gewoonten mee af te wisselen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina, hier vind al onze favoriete koffie percolators.

Hoe kies je de Beste Nespresso Cups?

Het beste wat je kunt doen is nagaan wat jouw favoriete smaken zijn. Op basis daarvan kun je een optie uit onze top 6 kiezen. Als het Nespresso-concept nieuw voor je is raden wij je aan om te kiezen voor een combinatiepakket. Op deze manier kun je elke keer een andere smaak uitkiezen en erachter komen welke het beste bij jou past.

Compatibiliteit met Machines

De meeste Nespresso cups zijn geschikt voor het klassieke Espresso apparaat. Andere Nespresso cups, zoals de Nespresso Vertuo Stormio en de Catunambú cups zijn geschikt voor andere machines zoals de Nespresso® Lungo Ligero. Let daarom altijd goed op welk apparaat je nodig hebt voor je een serie cups bestelt. Ben je gek op deze apparaten? Neem dan eens een kijkje op deze pagina, hier vind je een lijst van onze favoriete retro waterkokers. Met dezelfde deskundigheid als het samenstellen van deze top 6 hebben wij een groot aantal retro waterkokers voor je getest.

Koffie Plek van Oorsprong

De meeste koffiebonen komen uit Zuid- en Midden-Amerika. Over het algemeen komt daar de beste Arabica koffie vandaan. Denk bijvoorbeeld aan de intense aroma’s van de Vertuo Stormio lijn. Deze zijn afkomstig van de sterk geroosterde Nicaraguaanse en Guatemalteekse Arabica-koffiebonen. Maar ook worden er veel koffiebonen uit Afrika gebruikt voor het maken van Nespresso cups.

Smaak

De smaak van Nespresso is vrij intens omdat espresso de krachtigste koffiestijl is. Daarnaast zie je dat de meest gebruikte koffieboon voor Nespresso cups Arabica is. Deze is vrij donker en krachtig van smaak. Mocht je houden van een lichte blend dan zijn de cups van Catunambú meer geschikt voor jou.

Roast

Roast is een woord dat je vaak ziet als het gaat om koffie. De letterlijke vertaling is geroosterd. Roosteren is een warmteproces waardoor koffiebonen veranderen in de geurige, donkerbruine bonen die we kennen en waar we van houden. Hoe donkerder de roast, hoe krachtiger de smaak.

Intensiteit

De intensiteit is het karakter van een koffiemelange. Het hangt af van de consistentie van de koffieboon, de rijkdom van de smaak en vooral van de kracht van het aroma. De meeste espresso’s gemaakt uit een Nespresso cup zijn vrij intens. Daardoor hebben zij een zeer stevige body, een rijke smaak en een aanzienlijke aromatische impact.

Gevarieerde Pakketen

Een goed voorbeeld van een gevarieerd pakket Nespresso cups is de Starbucks® Nespresso cups® Balanced Pack. Pakketten zoals deze zijn zeer geschikt voor beginnende Nespresso-liefhebbers. Je kunt op deze manier kijken welke blend geschikt is voor jouw smaakpapillen.

Hoeveelheid Cups

In deze top 6 hebben wij producten getest die beschikken over een hoeveelheid cups tussen de 20 en de 100 cups. Mocht je elke dag een andere smaak koffie willen ervaren is het een idee om eenmaal meerdere sets aan te schaffen zodat je voor een langere periode kunt genieten van meerdere smaken koffie.

Certificatie

De Nespresso cups Barista line (Keuze van de Redacteur) is UTZ-, en Rainforest A-gecertificeerd. Rainforest Alliance is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Sinds 2018 is Rainforest Alliance gefuseerd met UTZ. De oude logo’s kunnen nog tot na 2022 op verpakkingen staan. Overigens, Nespresso behoort tot een selecte groep B Corp-gecertificeerde bedrijven die de kracht van het bedrijfsleven gebruiken om een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen.

FAQ

Zijn Nespresso cups recyclebaar?

De meeste Nespresso Cups zijn recyclebaar. De beste keuze recyclebare Nespresso cups zijn de cups van De Koffiejongens. Deze koffiecups zijn namelijk gemaakt van suikerriet en mais. Dit betekent dat je ze na gebruik kan weggooien bij de rest van het gft. Vervolgens worden de cups binnen 3 weken biologisch afgebroken. De composteerbare koffiecups worden zelfs sneller verteerd dan een sinaasappelschil.

Kan ik Nespresso cups gebruiken om cappuccino of latte mee te maken?

Ja, sommige Nespresso cups (zoals de cups uit de Nespresso cups Barista line, favoriet van onze redacteur) zijn zeer geschikt om cappuccino of latte mee te maken.

Zit er een houdbaarheidsdatum aan Nespresso cups?

Ja, maar je hebt ruim de tijd. Op elke verpakking staan 2 datums: de productiedatum en de houdbaarheidsdatum. Deze laatste datum is ongeveer 6-15 maanden vanaf de productiedatum, afhankelijk van de koffiesoort.

 

Ons oordeel

Hopelijk heb je het nodige kunnen leren van de uitgebreide koopgids, alle productomschrijvingen en testresultaten. Tot slot roepen wij graag uit welke 3 producten onze favoriet zijn. Natuurlijk mag de favoriet van onze redacteur niet ontbreken, namelijk:

De Nespresso cups Barista line. Beschikbaar in de volgende smaken: cappuccino, caffè latte en caffè lungo. Je ontvangt 30 cups met de smaken Arabica, chiaro en scuro. Dit merk is UTZ- en Rainforest A-gecertificeerd

Ook willen we extra aandacht schenken aan de Catunambú cups. Dit is de beste keuze als je houdt van een ‘Light Roast’. Het aantal cups bedraagt maar liefst 100. Dit is een mix van gecertificeerde Zuid-Amerikaans en Afrikaanse bonen. Wij willen je er wel op wijzen dat je voor dit product een Nespresso® Lungo Ligero machine nodig hebt.

En tot slot de beste milieuvriendelijke optie: de Nespresso cups van De Koffiejongens. Deze cups zijn geheel biologisch afbreekbaar en daardoor kun je rustig, zonder schuldgevoel je dagelijkse kopje koffie van dit merk consumeren.

Zo, als je nu geen keuze hebt kunnen maken dan weten wij het ook niet. Kies je een product uit deze top 6 Beste Nespresso Cups? Dan zit je geheid goed. Dit zijn enkel producten van de beste kwaliteit. Geniet van je volgende kopje koffie en graag tot de volgende keer.

Referenties

1.
Welke koffie is gezond? Voedingscentrum
Hoe beter de koffie is gefilterd, hoe gezonder. Beste keuzes koffie gezet met papieren filter, van pads, uit een percolator en oploskoffie. Lees meer.
2.
BITTER studie een onderzoek naar het effect van cafene op bitter sensaties WUR
Cafene kan een belangrijke rol spelen bij de aangenaamheid van sommige voedingsproducten. Neem deel aan de bitter studie en help het inzicht te vergroten in het effect van cafene op bitter sensaties. Met deze gegevens werken we aan adviezen voor toekomstige voedselproducten.
9,9
Totale score
Nespresso Barista Flavor Pack - Keuze van de Redacteur
Reacties
+Laat een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X